Хотел

Хотелската част на комплекс „Върбака“ в с. Рибарица се състои от четири уютни фамилни къщи, във всяка от които има по два самостоятелни просторни апартаменти.Предлагаме възможности за настаняване на гости по двама, трима или четирима човека.Общият капацитет на комплекса е 26 места, разпределени в 8 стаи/ апартаменти.

skgi_182845_9370
1EBA8086-A210-4A0B-91C3-8CEA1C0E84B1
skgi_182917_10344 (1)

Хотелски комплекс Върбака е категоризиран с 2 звезди според националната категоризация на хотелите в България. Важно за нашите гости е да знаят, че старанието на нашия екип добавя още няколко звезди, предлагайки отлични условия за настаняване и предлагани услуги.
Апартаментите в комплекс „Върбака“, с. Рибарица, отговарят дори на най-високите изисквания на гостите ни! В тях вие ще откриете:
· самостоятелен санитарен възел;
· удобно обзавеждане: легла, нощни шкафчета, гардероб;
· телевизор с цифрова кабелна телевизия;
· парно;
· климатик.
Ние сме се погрижили за вашата цялостна почивка след умората от градската среда! Комплекс „Върбака“ предлага една от най-прекрасните гледки в Стара планина, закътан и обграден от спокойствие, тишина и горски аромати . Всеки апартамент разполага със самостоятелна веранда.
Благодарни сме за проявеното разбиране и ви очакваме с нетърпение в най-магнетичното място в с. Рибарица – хотелски комплекс „Върбака”!

За да подсигурим спокойния ви престой, ние от комплекс „Върбака“ с. Рибарица,сме се погрижили за всеки детайл. Предлагаме на всичките наши гости:
· собствен безплатен паркинг;
· богата и разнообразна кухня в ресторанта на комплекса;
· открит басейн в летните горещини;
· неограничен спортен риболов без заплащане на риболовна такса (при настаняване в комплекса)

Бихме искали да определим няколко правила, към които препоръчваме всички наши гости да се придържат с цел да осигурим активна и пълноценна почивка за всеки:
· в апартаментите от хотелската част на комплекса не се разрешава и няма условия за приготвяне на храна и топли напитки;
· използването на допълнителни електроуреди като котлони, скари, удължители и други подобни противоречи на всички законови противопожарни изисквания в комплекса;
· използването на барбекюто в ресторантската част на комплекса от гостите на комплекса е неприемливо.