Събития

Ресторант Върбака с радост предлага на своите гости възможността да посрещнат своя личен празник, рожден ден, годишнина, погача, кръщене, детски рожден ден и др. Ние предлагаме на всеки наш гост индивидуално меню, изготвено изцяло по Ваше желание.Спортно – развекателен комплекс Върбака предлага на своите гости и 300кв/м тревна площ, и зарибен язовир който може да се използва за всички Ваши поводи.

DSC_1284

За екипа на комплекс „Върбака“, всеки ваш празник е индивидуално предизвикателство, за което сме готови да работим съвместно и всеотдайно. Когато избирате „Върбака“ за ваш партньор, вие получавате:

DSC_1282

Сватба – аргументи, промоции, бонуси; (например: апартамент за младоженците безплатно в нощта на сватбата, с подарък плато плодове и шоколадови изкушения. Гостите на сватбеното тържество Върбака предлага специални цени за нощувка с голяма отстъпка)

IMG_4077

Корпоративните партита и коктейлите не са новост за нашия екип. Вече две години ние изпълняваме всяко желание на нашите гости. Приятната атмосфера и богатите менюта са само част от опита и професионализма на нашия екип.

Елате в Спортно-развекателен комплекс Върбака, където стилната бизнес атмосфера среща природата в най-чист вид. Комбинация от равна зелена площ, плодни дръвчета и красиво поддържани асми,зарибения язовир в съседство с огромен паркинг ще направят вашето фирмено парти незабравимо.

Empty attachment or post type not equal ‘attachment’

Търсите подходящо място за вашия тийм билдинг, което да предлага зелено бягство от градския шум и стрес? Оглеждате се за надежден и стабилен партньор? На изчерпване сте откъм творчески тийм билдинг идеи?

Елате в Спортно-развекателен комплекс Върбака, където стилната бизнес атмосфера среща природата в най-чист вид. Комбинация от равна зелена площ, плодни дръвчета и красиво поддържани асми,зарибения язовир в съседство с огромен паркинг, който може да бъде използван като част от тийм билдинг програмата.