Риболов

Освен отлични условия за отдих, комплекс „Върбака“ предлага уникална атракция – язовир за спортен риболов, изграден единствено за нуждите на гостите на комплекса. Всеки запален почитател на този спорт оценява високо възможността да се отдадеш на любимото си хоби.

Язовирът е зарибен с различни видове риба – пъстърва, шаран, сом, толстолоб и каракуда, което предлага на гостите на „Върбака“ възможност да разнообразят хобито си и да задоволят различните си вкусове.

Язовира за спортен риболов, предлага на запалените по риболова всичко, което им е необходимо, за да прекарат пълноценно времето при нас. Шезлонги, маси и столчета са на разположение на рибарите, а за техните семейства и приятели, сме осигурили възможността да се насладят на кафе, топли и студени напитки и релаксираща почивка.

Допълнителна услуга за рибарите, които не са се подготвили с личната си екипировка, в комплекс „Върбака“ се отдават под наем всички необходими такъми и стръв за успешен риболов.

Гостите на вилното селища, настанени в комплекса не заплащат риболовна такса.
Гостите на вилното селища, които не са настанени в комплекса заплащат риболовна такса.
Ако имате риболовни такъми, можете да ги ползвате, ако не разполагате с такива, ние отдаваме под наем
Стръв и захранки също се предлагат.
МНОГО ВАЖНО УСЛОВИЕ ЗА РИБОЛОВА В КОМПЛЕКСА Е, ЧЕ УЛОВЕНАТА РИБА НЕ СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО В ЯЗОВИРА, РИБАТА СЕ ЗАПЛАЩА ПО ЦЕНИ НА КИЛОГРАМ:

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ УДОВОЛСТВИЕ!