Събития

Ресторант Върбака с радост предлага на своите гости възможността да посрещнат своя личен празник, рожден ден, годишнина, погача, кръщене, детски рожден ден и др. Ние предлагаме на всеки наш гост индивидуално меню, изготвено изцяло по Ваше желание.Спортно – развекателен комплекс Върбака предлага на своите гости и 300кв/м тревна площ, и зарибен язовир който може да се използва за всички Ваши поводи.

DSC_1284

За екипа на комплекс „Върбака“, всеки ваш празник е индивидуално предизвикателство, за което сме готови да работим съвместно и всеотдайно. Когато избирате „Върбака“ за ваш партньор, вие получавате:

DSC_1282

Сватба – аргументи, промоции, бонуси; (например: апартамент за младоженците безплатно в нощта на сватбата, с подарък плато плодове и шоколадови изкушения. Гостите на сватбеното тържество Върбака предлага специални цени за нощувка с голяма отстъпка)

IMG_4077

Корпоративните партита и коктейлите не са новост за нашия екип. Вече две години ние изпълняваме всяко желание на нашите гости. Приятната атмосфера и богатите менюта са само част от опита и професионализма на нашия екип.

Елате в Спортно-развекателен комплекс Върбака, където стилната бизнес атмосфера среща природата в най-чист вид. Комбинация от равна зелена площ, плодни дръвчета и красиво поддържани асми,зарибения язовир в съседство с огромен паркинг ще направят вашето фирмено парти незабравимо.

skgi_182983_11561

Търсите подходящо място за вашия тийм билдинг, което да предлага зелено бягство от градския шум и стрес? Оглеждате се за надежден и стабилен партньор? На изчерпване сте откъм творчески тийм билдинг идеи?

Елате в Спортно-развекателен комплекс Върбака, където стилната бизнес атмосфера среща природата в най-чист вид. Комбинация от равна зелена площ, плодни дръвчета и красиво поддържани асми,зарибения язовир в съседство с огромен паркинг, който може да бъде използван като част от тийм билдинг програмата.